Aktualności

Wyniki rekrutacji doktorantów do Szkoły Doktorskiej
W dniu 5.09.2024 odbyła się rekrutacja doktorantów do Szkoły Doktorskiej w (...)

Trwa rekrutacja na studia podyplomowe "Żywienie człowieka i dietetyka"
Zapraszamy na studia podyplomowe doskonalające oraz dla nauczycieli

Stopnie alarmowe BRAVO i BRAVO-CRP obowiązują na terenie całego kraju
Stopnie alarmowe BRAVO i BRAVO-CRP obowiązują na terenie całego kraju

"Akademia PARP" - portal e-learningowy Polskiej Agencji Rozwoju Przedsiębiorczości (PARP)
W imieniu Polskiej Agencji Rozwoju Przedsiębiorczości (PARP) serdecznie (...)

Pięciodniowy wyjazd nauczycieli akademickich, doktorantów i studentów Uniwersytetu Rolniczego (z Wydziału Technologii Żywności i Wydziału Rolniczo-Ekonomicznego) w ramach Erasmus+ BIP do Uniwersytetu w Preszowie na Słowacji
Pięciodniowy wyjazd nauczycieli akademickich, doktorantów i studentów (...)

„Bagna i Szuwary” – strona poświęcona nauce i edukacji w tematyce obszarów podmokłych
Serdecznie zachęcamy do polubienia i obserwowania w mediach (...)

Na Wydziale Technologii Żywności realizowany jest projekt pt. "Projektowanie emulsji bogatych w błonnik z kontrolowanym profilem trawiennym lipidów do produkcji zdrowej żywności"
Projekt realizowany jest w Katedrze Przetwórstwa Produktów Zwierzęcych we (...)

Indywidualny kurs on-line języka angielskiego dla kadry naukowej, dydaktycznej i administracyjnej Uniwersytetu Rolniczego im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
W ramach projektu „Welcome support centre URK”

Kolejny sukces URK w programie ramowym Horyzont Europa
Miło nam poinformować o kolejnym sukcesie w programie ramowym Horyzont (...)

Nabór wniosków w ramach Program Lider XIV
Narodowe Centrum Badań i Rozwoju ogłosiło nabór wniosków w ramach Programu (...)

Dr inż. Tomasz Szmatoła z nagrodą w kategorii Fulbright Senior Award
Miło nam poinformować, że Pan dr inż. Tomasz Szmatoła z Ośrodka Medycyny (...)
- Poprzednia
- 1
- ...
- 15
- 16
- 17