Aktualności
10.01.2023
Na Wydziale Technologii Żywności realizowany jest projekt pt. "Projektowanie emulsji bogatych w błonnik z kontrolowanym profilem trawiennym lipidów do produkcji zdrowej żywności"
Projekt realizowany jest w Katedrze Przetwórstwa Produktów Zwierzęcych we (...)
30.12.2022
Indywidualny kurs on-line języka angielskiego dla kadry naukowej, dydaktycznej i administracyjnej Uniwersytetu Rolniczego im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
W ramach projektu „Welcome support centre URK”
22.12.2022
Kolejny sukces URK w programie ramowym Horyzont Europa
Miło nam poinformować o kolejnym sukcesie w programie ramowym Horyzont (...)
22.12.2022
Nabór wniosków w ramach Program Lider XIV
Narodowe Centrum Badań i Rozwoju ogłosiło nabór wniosków w ramach Programu (...)
20.12.2022
Dr inż. Tomasz Szmatoła z nagrodą w kategorii Fulbright Senior Award
Miło nam poinformować, że Pan dr inż. Tomasz Szmatoła z Ośrodka Medycyny (...)
- Poprzednia
- 1
- ...
- 13
- 14
- 15