Aktualności

Prof. dr. hab. inż. Kazimierz Wiech powołany do Zespołu Ekspertów ds. Polityki Senioralnej przy Wojewodzie Małopolskim
Prof. dr. hab. inż. Kazimierz Wiech powołany do Zespołu Ekspertów ds. (...)

Spotkanie informacyjne poświęcone naborowi do III konkursu Rządowego Programu Strategicznego Hydrostrateg „Innowacje dla gospodarki wodnej i żeglugi śródlądowej”
W dniu 15 października zapraszamy na spotkanie informacyjne poświęcone (...)

Sukces Uniwersytetu Rolniczego im. Hugona Kołłątaja w Krakowie jako kluczowego partnera w projekcie „Inkubator Rozwoju”
Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie odniósł sukces jako (...)

Naukowcy z Uniwersytetu Rolniczego w elitarnej grupie Top 2% najczęściej cytowanych na świecie!
Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie po raz kolejny (...)

Uroczystość nadania tytułu Doktora Honoris Causa prof. Wernerowi Praznikowi
Serdecznie zapraszamy na uroczystość nadania tytułu Doktora Honoris Causa (...)

Wyniki rekrutacji doktorantów do Szkoły Doktorskiej
W dniu 5.09.2024 odbyła się rekrutacja doktorantów do Szkoły Doktorskiej w (...)

Trwa rekrutacja na studia podyplomowe "Żywienie człowieka i dietetyka"
Zapraszamy na studia podyplomowe doskonalające oraz dla nauczycieli

Stopnie alarmowe BRAVO i BRAVO-CRP obowiązują na terenie całego kraju
Stopnie alarmowe BRAVO i BRAVO-CRP obowiązują na terenie całego kraju

"Akademia PARP" - portal e-learningowy Polskiej Agencji Rozwoju Przedsiębiorczości (PARP)
W imieniu Polskiej Agencji Rozwoju Przedsiębiorczości (PARP) serdecznie (...)

Pięciodniowy wyjazd nauczycieli akademickich, doktorantów i studentów Uniwersytetu Rolniczego (z Wydziału Technologii Żywności i Wydziału Rolniczo-Ekonomicznego) w ramach Erasmus+ BIP do Uniwersytetu w Preszowie na Słowacji
Pięciodniowy wyjazd nauczycieli akademickich, doktorantów i studentów (...)

„Bagna i Szuwary” – strona poświęcona nauce i edukacji w tematyce obszarów podmokłych
Serdecznie zachęcamy do polubienia i obserwowania w mediach (...)

Na Wydziale Technologii Żywności realizowany jest projekt pt. "Projektowanie emulsji bogatych w błonnik z kontrolowanym profilem trawiennym lipidów do produkcji zdrowej żywności"
Projekt realizowany jest w Katedrze Przetwórstwa Produktów Zwierzęcych we (...)