Trwa rekrutacja na studia podyplomowe na Wydziale Technologii Żywności
Studia podyplomowe - Żywienie człowieka i dietetyka [doskonalące] oraz Żywienie człowieka i dietetyka kwalifikacyjne dla nauczycieli
Wydział Technologii żywności Uniwersytetu Rolniczego
Katedra Żywienia Człowieka i Dietetyki
adres: ul. Balicka 122, 30-149 Kraków
telefon: +48 12 662 48 16; +48 12 662 48 14; +48 664 470 745
e-mail: katarzyna.drzewowska@urk.edu.pl
Szczegółowe informacje na stronie Studiów podyplomowych /strona WWW/
Studia doskonalące umożliwiają: zdobycie wiedzy przedmiotowej przez absolwentów szkół wyższych o dowolnym profilu z zakresu Żywienia człowieka i dietetyki oraz Nowoczesnych metod w technologii gastronomicznej i technologii żywności.
Studia kwalifikacyjne umożliwiają: uzupełnienie przygotowania merytorycznego nauczycieli do nauczania kolejnego przedmiotu z zakresu Żywienia człowieka i dietetyki oraz Nowoczesnych metod w technologii gastronomicznej i technologii żywności.
REKRUTACJA TRWA DO 31 STYCZNIA
ROZPOCZĘCIE STUDIÓW: LUTY 2025 r.
Odpłatność za 1 semestr:
- studia doskonalące - 1900 zł
- studia kwalifikacyjne - 2100 zł