ikona svg - Herb Polski

Trwa rekrutacja na studia podyplomowe na Wydziale Technologii Żywności

13.01.2025

Studia podyplomowe - Żywienie człowieka i dietetyka [doskonalące] oraz Żywienie człowieka i dietetyka kwalifikacyjne dla nauczycieli

Wydział Technologii żywności Uniwersytetu Rolniczego
Katedra Żywienia Człowieka i Dietetyki

adres: ul. Balicka 122, 30-149 Kraków
telefon: +48 12 662 48 16; +48 12 662 48 14; +48 664 470 745
e-mail: katarzyna.drzewowska@urk.edu.pl 

  


ikona svg - world Szczegółowe informacje na stronie Studiów podyplomowych /strona WWW/


 
Studia doskonalące umożliwiają: zdobycie wiedzy przedmiotowej przez absolwentów szkół wyższych o dowolnym profilu z zakresu Żywienia człowieka i dietetyki oraz Nowoczesnych metod w technologii gastronomicznej i technologii żywności.

Studia kwalifikacyjne umożliwiają: uzupełnienie przygotowania merytorycznego nauczycieli do nauczania kolejnego przedmiotu z zakresu Żywienia człowieka i dietetyki oraz Nowoczesnych metod w technologii gastronomicznej i technologii żywności. 


 
REKRUTACJA TRWA DO 31 STYCZNIA 
ROZPOCZĘCIE STUDIÓW: LUTY 2025 r. 
  


 
Odpłatność za 1 semestr:

  • studia doskonalące - 1900 
  • studia kwalifikacyjne - 2100 zł 

 


  WTŻ rekrutacja 2025 plakat