Wyszukiwarka pracowników
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
Ł
M
N
O
P
R
S
Ś
T
U
V
W
Y
Z
Ż
Ź
Wszyscy
- Stanowisko: profesor Jednostka: Katedra Przetwórstwa Produktów Zwierzęcych Wydział Technologii Żywności » Katedra Przetwórstwa Produktów Zwierzęcych Funkcja: Kierownik Katedry, Prodziekan ds. Dydaktycznych i Studenckich
- Stanowisko: adiunkt Jednostka: Katedra Żywienia Człowieka i Dietetyki Wydział Technologii Żywności » Katedra Żywienia Człowieka i Dietetyki
- Stanowisko: adiunkt Jednostka: Katedra Technologii Fermentacji i Mikrobiologii Wydział Technologii Żywności » Katedra Technologii Fermentacji i Mikrobiologii
- Stanowisko: adiunkt Jednostka: Katedra Żywienia Człowieka i Dietetyki Wydział Technologii Żywności » Katedra Żywienia Człowieka i Dietetyki
- Stanowisko: starszy specjalista naukowo-techniczny Jednostka: Katedra Przetwórstwa Produktów Zwierzęcych Wydział Technologii Żywności » Katedra Przetwórstwa Produktów Zwierzęcych
- Stanowisko: profesor uczelni Jednostka: Katedra Biotechnologii i Ogólnej Technologii Żywności Wydział Technologii Żywności » Katedra Biotechnologii i Ogólnej Technologii Żywności
- Stanowisko: starszy specjalista Jednostka: Katedra Przetwórstwa Produktów Zwierzęcych Wydział Technologii Żywności » Katedra Przetwórstwa Produktów Zwierzęcych
- Stanowisko: profesor uczelni Jednostka: Katedra Żywienia Człowieka i Dietetyki Wydział Technologii Żywności » Katedra Żywienia Człowieka i Dietetyki
- Stanowisko: starszy specjalista Jednostka: Katedra Przetwórstwa Produktów Zwierzęcych Wydział Technologii Żywności » Katedra Przetwórstwa Produktów Zwierzęcych
- Stanowisko: adiunkt Jednostka: Katedra Przetwórstwa Produktów Zwierzęcych Wydział Technologii Żywności » Katedra Przetwórstwa Produktów Zwierzęcych
- Stanowisko: profesor uczelni Jednostka: Katedra Biotechnologii i Ogólnej Technologii Żywności Wydział Technologii Żywności » Katedra Biotechnologii i Ogólnej Technologii Żywności
- Stanowisko: asystent Jednostka: Katedra Chemii Wydział Technologii Żywności » Katedra Chemii
- Stanowisko: starszy specjalista Jednostka: Katedra Technologii Fermentacji i Mikrobiologii Wydział Technologii Żywności » Katedra Technologii Fermentacji i Mikrobiologii
- Stanowisko: starszy technik Jednostka: Katedra Przetwórstwa Produktów Zwierzęcych Wydział Technologii Żywności » Katedra Przetwórstwa Produktów Zwierzęcych
- Stanowisko: profesor Jednostka: Katedra Chemii Wydział Technologii Żywności » Katedra Chemii