Wyszukiwarka pracowników
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
Ł
M
N
O
P
R
S
Ś
T
U
V
W
Y
Z
Ż
Ź
Wszyscy
- Stanowisko: starszy specjalista Jednostka: Katedra Technologii Fermentacji i Mikrobiologii Wydział Technologii Żywności » Katedra Technologii Fermentacji i Mikrobiologii
- Stanowisko: starszy specjalista naukowo-techniczny Jednostka: Katedra Inżynierii i Aparatury Przemysłu Spożywczego Wydział Technologii Żywności » Katedra Inżynierii i Aparatury Przemysłu Spożywczego
- Stanowisko: specjalista Jednostka: Dziekanat WTŻ Wydział Technologii Żywności » Dziekanat WTŻ
- Stanowisko: technik Jednostka: Katedra Chemii Wydział Technologii Żywności » Katedra Chemii
- Stanowisko: adiunkt Jednostka: Katedra Żywienia Człowieka i Dietetyki Wydział Technologii Żywności » Katedra Żywienia Człowieka i Dietetyki
- Stanowisko: adiunkt Jednostka: Katedra Technologii Fermentacji i Mikrobiologii Wydział Technologii Żywności » Katedra Technologii Fermentacji i Mikrobiologii
- Stanowisko: samodzielny referent Jednostka: Dziekanat WTŻ Wydział Technologii Żywności » Dziekanat WTŻ
- Stanowisko: starszy technik Jednostka: Katedra Analizy i Oceny Jakości Żywności Wydział Technologii Żywności » Katedra Analizy i Oceny Jakości Żywności
- Stanowisko: specjalista Jednostka: Katedra Biotechnologii i Ogólnej Technologii Żywności Wydział Technologii Żywności » Katedra Biotechnologii i Ogólnej Technologii Żywności
- Stanowisko: adiunkt Jednostka: Katedra Technologii Fermentacji i Mikrobiologii Wydział Technologii Żywności » Katedra Technologii Fermentacji i Mikrobiologii
- Stanowisko: starszy specjalista naukowo-techniczny Jednostka: Katedra Inżynierii i Aparatury Przemysłu Spożywczego Wydział Technologii Żywności » Katedra Inżynierii i Aparatury Przemysłu Spożywczego
- Stanowisko: specjalista Jednostka: Katedra Analizy i Oceny Jakości Żywności Wydział Technologii Żywności » Katedra Analizy i Oceny Jakości Żywności
- Stanowisko: adiunkt Jednostka: Katedra Chemii Wydział Technologii Żywności » Katedra Chemii